Greater Copenhagen

- et knudepunkt for vækst og investeringer
Sammen kan vi skabe en af Europas førende erhvervsmetropoler

Stadig flere virksomheder har brug for en stærk international profil for at afsætte varer og serviceydelser eller for at rekruttere medarbejdere fra udlandet.

En stærk international profil hænger ofte sammen med Danmarks omdømme. Både København og Danmark har generelt et positivt ry internationalt – men kendskabet til dansk erhvervslivs kompetencer er svagt, og mange mener, at København er for lille at satse på erhvervs- og karrieremæssigt.

Derfor er Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Skåne gået sammen om at samle metropolen Greater Copenhagen. Med sine 4 millioner indbyggere har regionen kritisk masse til at konkurrere på fuld omgangshøjde med europæiske vækstknudepunkter som Stockholm, Hamborg, Berlin og Amsterdam.


Greater Copenhagen - et knudepunkt for vækst og investeringer

Som virksomhed i Greater Copenhagen har du dermed fået en ny stærk platform til at opnå international eksponering. Greater Copenhagen tilbyder en række værktøjer og initiativer, som skal hjælpe virksomheder med at opnå mere vækst, eksport, tiltrækningskraft og international branding.

Sammen har vi forudsætningerne for at skabe en af Europas mest attraktive erhvervsmetropoler. Og jo flere danske virksomheder, der stemmer i, jo større bliver vores gennemslagskraft, både sammen og hver for sig.

Vision

I 2020 er Greater Copenhagen et internationalt
knudepunkt for investeringer og viden på
niveau med de mest succesfulde metropoler i Europa.


Samarbejdet om en fokuseret vækstdagsorden
har i 2020 skabt en betydelig økonomisk vækst og øget
beskæftigelse i Sydskandinaviens internationale
Metropol - Greater Copenhagen.