Campaign icon

Skab vækst og synlighed ved hjælp af digital markedsføring i udlandet

White line


Digitale kampagner kan tiltrække internationale talenter og investeringer til virksomheder og organisationer i Greater Copenhagen

Deltag i internationale digitale kampagner

Stadig flere virksomheder har brug for en stærk international profil for at afsætte varer og serviceydelser eller for at rekruttere medarbejdere fra udlandet.

Din virksomhed eller organisation har mulighed for at deltage i målrettede internationale kampagner, som markedsfører Greater Copenhagens styrker i udlandet. Den internationale tilstedeværelse kan øge din virksomheds omsætning og tiltrække højtuddannede specialister og investeringer til regionen.
Sådan fungerer kampagnerne

En samlet branche har bedre muligheder for at skabe opmærksomhed i udlandet, end hvis virksomheder og organisationer markedsfører sig på egen hånd.

Budskaberne når relevante målgrupper ved hjælp af sociale medier og branchespecifikke websites.

Udover international branding af din virksomhed eller organisation giver kampagnerne mulighed for at få kontakt til relevante talenter, investorer eller samarbejdspartnere i udlandet.Sammen kan vi skabe en af Europas førende erhvervsmetropoler

Med sine 4 millioner indbyggere har regionen kritisk masse til at konkurrere med europæiske vækstknudepunkter som Stockholm, Hamborg, Berlin og Amsterdam.

Som virksomhed i Greater Copenhagen har du dermed fået en stærk platform til at opnå international eksponering. Greater Copenhagen tilbyder en række værktøjer og initiativer, som hjælper virksomheder med at opnå mere vækst, eksport, tiltrækningskraft og international branding.

Sammen har vi forudsætningerne for at skabe en af Europas mest attraktive erhvervsmetropoler. Og jo flere danske virksomheder, der stemmer i, jo større bliver vores gennemslagskraft, både sammen og hver for sig.


Greater Copenhagen - et knudepunkt for vækst og investeringerKampagneflow

Digital campaign flow - Greater Copenhagen
Kontakt

Copenhagen Capacity rådgiver virksomheder, kommuner, organisationer, universiteter og andre interesserede om, hvordan Greater Copenhagen-brandet kan give værdi, og hvordan det kan bruges i international markedsføring og kommunikation.Copenhagen Capacity logo grey


Kontakt Morten Friis-Olsen

Morten Friis-Olsen
Brand Manager
Copenhagen Capacity

mfo@copcap.com
+45 61 19 94 75