Nyheder

Få de seneste nyheder om Greater Copenhagen

Greater Copenhagens høringssvar til lov om erhvervsfremme

13 aug 2018  -  News

Greater Copenhagen & Skåne Committee har afgivet høringssvar til lovforslaget til forenkling af det danske erhvervsfremmesystem.

Læs mere

Greater Copenhagen må ikke gå tabt i forenkling

26 apr 2018  -  News

Den økonomiske virkelighed i Greater Copenhagen er kompleks og grænseoverskridende. Regeringens ønske om at forenkle det danske system for erhvervsfremme må ikke føre til et system, der ikke kan rumme og fremme Greater Copenhagen.

Læs mere

Håb om EU-penge til strategisk analyse af HH-forbindelse

26 apr 2018  -  News

En fast forbindelse fra Helsingborg til Helsingør står centralt i Greater Copenhagens trafikcharter. Sverige og Danmark satser på snarlig EU-støtte til strategisk analyse af mulighederne for ny fast forbindelse.

Læs mere

Greater Copenhagen er med på ITS World Congress 2018

24 apr 2018  -  News

Deltag i Greater Copenhagens spændende break out-session om infrastruktur, øresundsmetro og digitale billetsystemer for kollektiv transport under ITS World Congress 2018

Læs mere

Ejendomsmesse gav stor interesse for Greater Copenhagen

24 apr 2018  -  News

Årets ejendomsmesse i Cannes indbragte Greater Copenhagen en eftertragtet pris for tiltrækning af udenlandsk talent og kapital – og gav masser af opmærksomhed til regionen.

Læs mere

50 mio. til udviklingen af energi- og ressourcesystemer i Greater Copenhagen

24 apr 2018  -  News

Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen frem mod 2035, forudså en grøn vækstanalyse i 2016. FUTURE, et nyt EU-projekt til 50 mio. kr., skal være med til at realisere potentialet for bæredygtig omstilling.

Læs mere

Hurtigt bredbånd kan give dramatisk gevinst til Greater Copenhagen

21 mar 2018  -  News

Udrulning af hurtigt bredbånd i hele Greater Copenhagen kan forøge regionens produktivitet svarende til en årlig vækstgevinst på minimum 6 mia. kr. årligt, dokumenterer ny rapport. Med en ny politisk aftale, Greater Copenhagen Gigabit, vil parterne i Greater Copenhagen-samarbejdet styrke regionens digitalisering.

Læs mere

Sara Røpke ny sekretariatschef for Greater Copenhagen

07 feb 2018  -  News

Sara Røpke er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøstyrelsen

Læs mere

Greater Copenhagen gør life science til indsatsområde

07 feb 2018  -  News

Digitale rekrutteringskampagner skal tiltrække virksomheder og internationale talenter til regionens life science-sektor i de kommende to år.

Læs mere

Vi skal stå sammen

07 feb 2018  -  News

Greater Copenhagen er ikke blot en idé om et samarbejde på tværs af regioner. Det er en nødvendighed for alle tre regioner, skriver Greater Copenhagens nye formand, Heino Knudsen, der ser på samarbejdets muligheder i den nære fremtid.

Læs mere

Ny formand for Greater Copenhagen

08 jan 2018  -  News

Heino Knudsen (S), der er ny regionsrådsformand i Region Sjælland, er fra 1. januar 2018 også ny formand for Greater Copenhagen & Skåne Committee

Læs mere

Greater Copenhagen Gigabit

08 jan 2018  -  News

Greater Copenhagen vedtager fælles charter om digital infrastruktur og digitalisering: Greater Copenhagen Gigabit

Læs mere

NewsItem

17 nov 2017  - 

Læs mere

Greater Copenhagen bidrager til Fehmarnbelt Days 2018

02 okt 2017  -  News

Den faste forbindelse til Tyskland fra Danmark under Femern Bælt vil åbne et nyt kapitel for vækst og beskæftigelse i Greater Copenhagen. Fehmarnbelt Days 2018 i Malmö den 28. og 29. maj præsenterer de fremtidige muligheder, og Greater Copenhagen understøtter arrangementet.

Læs mere

Greater Copenhagen på designfremstød i Kina

02 okt 2017  -  News

I oktober 2018 vil design, løsninger og produkter fra Greater Copenhagen blive udstillet på Asiens største designfestival, Beijing Design Week. København inviterer byer, virksomheder og organisationer fra hele Greater Copenhagen-regionen til at benytte dette udstillingsvindue for Greater Copenhagen.

Læs mere

Möte om varumärket Greater Copenhagen

02 okt 2017  -  News

Kommunikations- och varumärkesansvariga från skånska kommuner, universitet, högskolor och kluster samlades i Malmö onsdagen den 20 september för att tillsammans diskutera hur man kan arbeta med varumärket Greater Copenhagen och lära sig mer.

Læs mere

Fortsat vækst i delegationer til Greater Copenhagen

02 okt 2017  -  News

Siden starten i 2015 har 20 greater copenhagen-kommuner modtaget delegationer gennem one point entry. Med etableringen af One Point Entry Business Network er antallet af besøg stigende til fordel for besøgsdelegationer og virksomheder i regionen.

Læs mere

Konference om vækst via fødevarer

02 okt 2017  -  News

Hvordan kan fødevareområdet være med til at skabe vækst i Danmark? Og hvilke muligheder er der for at få medfinansiering til fødevareprojekter fra EUs Regionalfond? Det er temaet for konferencen "Vækst via fødevarer", som Erhvervsstyrelsen holder i Århus den 31. oktober.

Læs mere

Greater Copenhagen tiltrækker talent og virksomheder fra udlandet

02 okt 2017  -  News

Erhvervslivet har brug for højt uddannede specialister og nye virksomheder for at styrke væksten og beskæftigelsen, og Greater Copenhagen har succes med at tiltrække både talent og virksomheder fra udlandet ved hjælp af digitale kampagner.

Læs mere

Ud i Greater Copenhagen

28 sep 2017  -  News

Siden opstart i 2015 har 20 forskellige Greater Copenhagen-kommuner modtaget delegationer gennem One Point Entry. Med opstart af One Point Entry Business Network er antallet af besøg stigende med et fortsat fokus på at få skabt det gode match mellem delegationer og virksomheder i regionen.

Læs mere