Go Greater konferencen 24. maj 2016

Den 24. maj samlede Go Greater-konferencen for første gang både danske og skånske regioner og kommuner i Greater Copenhagen.

Go Greater-konferencen blev afholdt i Malmö Live og gav inspiration til 175 erhvervs- og kommunikationsansvarlige om hvordan samarbejdet i praksis skal samle og markedsføre Øresundsregionen som ”Greater Copenhagen” over for udenlandske investorer, virksomheder og talenter.

Dagen bød på oplæg fra kommuner og regioner samt erhvervslivet heriblandt Københavns Lufthavne og Novo Nordisk og var desuden tilrettelagt således, at deltagerne på forhånd havde meldt sig til to sessioner, der gav input og inspiration til netop deres videre arbejde med Greater Copenhagen-samarbejdets initiativer.

I alt var der fire sessioner, der handlede om temaerne: Sådan kommer din kommune i gang med at bruge Greater Copenhagen-brandet; Hvorfor er vi som kommuner engagerede i Greater Copenhagen-samarbejdet; Hvordan får vi skabt værdi ud af internationale delegationsbesøg og Hvordan tager din kommune imod internationale tilflyttere.

Konferencen forløb vellykket med en overordnet tilfredshed hos deltagerne på 80%. Se udvalgte præsentationer fra dagen inklusiv speak her:Moodboard fra Go Greater konferencen 2016