Investorportal

Investorportalen Greater Copenhagen Investments er en portal, der giver et samlet overblik over investeringsmuligheder inden for byudvikling og bygge- og anlægsprojekter i hele Greater Copenhagen.

Portalen blev lanceret på MIPIM i marts 2015. Den er siden udviklet løbende med nye områder og nye projekter. Og fra begyndelsen er af 2016 er Skåne-regionen også kommet med, således at områder og projekter fra hele Greater Copenhagen nu kan komme på portalen.

Sådan arbejdes der med investorportalen

Copenhagen Capacity har fået til opgave at udvikle og drive portalen Greater Copenhagen Investments.

Hovedaktiviteter i 2016

  • Videreudvikling og markedsføring af portalen.
  • Sikre fuld dækning af Greater Copenhagen-området, så der er et bredt udsnit af byudviklingsområder og bygge- og anlægsprojekter præsenteret på portalen, herunder ikke mindst den svenske del af området.
  • Udvikling af nyt indhold og nye funktioner til portalen.

Hvordan kan kommuner bruge investorportalen?

Processen mod at identificere investeringsmuligheder for internationale aktører kan være med til at skærpe de enkelte kommuners fokus på, hvordan de kan/vil placere sig i forhold til andre kommuner, og hvilke målgrupper der er mest interessante for den.

Ved hjælp af portalen får Copenhagen Capacity viden om de enkelte kommuneres områder og muligheder og kan bruge det i arbejdet med at tiltrække internationale investeringer. Derved bliver de enkelte kommuners områder og muligheder en del af en samlet international og aktiv markedsføring.

For at sikre, at investorportalen hele tiden er opdateret og kan præsentere flest mulige investeringsmuligheder i Greater Copenhagen, er det afgørende, at alle kommuner løbende oplyser Copenhagen Capacity om nye grunde, områder osv.

Læs mere på: www.investcph.com

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål vedrørende Greater Copenhagen-brandet, er du velkommen til at kontakte:

 

Jacob Saxild

Jacob Saxild
Development Manager
Copenhagen Capacity

Tlf: +45 33 26 87 68

E-mail: jsx@copcap.com