Sammen skaber vi vækst og udvikling

Greater Copenhagen er en samarbejdsorganisation for vækst og udvikling i Nordens største metropolregion med 4,3 mio. indbyggere i Sydsverige og Østdanmark.

Via pilotprojekter og alliancer bygger vi fundamentet for fremtidens vækst og velfærd. Det er Greater Copenhagens ambition, at vores region skal være et globalt center for bæredygtig vækst og grøn innovation.

Denne ambition vil vi indfri gennem samarbejde, som er nøglen til udvikling og innovation for Greater Copenhagens 85 kommuner og 4 regioner. Vi samarbejder med hinanden og skaber alliancer med vidensinstitutioner, virksomheder og myndigheder, regionalt og internationalt. Greater Copenhagen fokuserer indsatsen inden for fem temaområder med afgørende betydning for fremtidens vækst og velfærd.

Temaer

Seneste nyheder

Greater Copenhagens bestyrelse

The Greater Copenhagen Committee er den politiske bestyrelse, der leder samarbejdet mellem de 85 kommuner og 4 regioner i Greater Copenhagen. Komiteens politiske fokus er rettet mod at skabe bæredygtig vækst og beskæftigelse gennem erhvervsfremme og ved at fjerne grænsehindringer, der er barrierer for den økonomiske vækst og integration i regionen.

Bestyrelsens formandskab

Carl Johan Sonesson

Formand

Regionsrådsformand
Region Skåne

Mikaela Waltersson

Næstformand

Regionsrådsformand
Region Halland

Sophie Hæstorp

Næstformand

Regionsrådsformand
Region Hovedstaden

Niels Hörup

Næstformand

Borgmester 
Solrød

Greater Copenhagens team

Tue David Bak

Managing Director

Tlf: +45 23 30 25 35
E-mail: 
tdb@greatercph.com
linkedin

Christian Hørdum Andersen

Senior Advisor, Communication

Tlf: +45 28 22 25 50
E-mail: chh@greatercph.com
linkedin