One-Point Entry Service icon

Mød nye internationale kunder og partnere gennem One-Point Entry

White line

 

One-Point Entry matcher internationale forretningsdelegationer med aktiviteter i Greater Copenhagen for at skabe nye forretningsmuligheder, partnerskaber og projekter sammen med dansk ekspertise og erfaring.

Et delegationsbesøg til din virksomhed er en tidsbesparende måde at nå potentielle kunder, investorer, samarbejdspartnere, højt kvalificerede talenter, nøglepersonale politiske repræsentanter og journalister, der kan formidle international eksponering.
En vej til nye netværk og markeder

Byer og regioner i hele verden er på udkig efter gennemprøvet teknologi og metoder, der kan hjælpe med at løse forskellige udfordringer som klimaforandringer, hastigt voksende byer og befolkning der samtidig lever længere.

Virksomheder i Greater Copenhagen er verdensledere på mange af disse områder og tiltrækker international opmærksomhed. One-Point Entry leverer kontakten mellem din virksomhed og internationale beslutningstagere på jagt efter vores løsninger og ”know how”.

OPE

Vi hjælper med at finde et godt match

One-Point Entry er en fælles indgang for internationale delegationer, der besøger Greater Copenhagen, og det er omkring 400 om året. Vi hjælper med at sikre formål og interessenter at planlægge et skræddersyet program og følge op på besøg på en sådan måde, at det giver merværdi til alle de involverede i besøget.

Ved planlægning af et besøg bruger vi vores netværk af virksomheder, kommuner, universiteter og branchespecifikke klynger i hele Greater Copenhagen.Skal din virksomhed være med?

Hvis din virksomhed også ønsker at bruge One Point Entry som et springbræt for nye forretningsmuligheder, skal du bare kontakte os og fortælle os, hvilken slags delegationer du gerne vil komme i kontakt med. Læs mere på onepointentry.dk


Greater Copenhagen er især kendt for:One-Point Entry Service focus areas

Kontakt

One-Point Entry Service drives af Copenhagen Capacity og Business Region Skåne i tæt samarbejde med Københavns Kommune og Malmö Stad.One-Point Entry logos


Jakob Norman-Hansen

Jakob Norman-Hansen
Head of Secretariat
One-Point Entry Service
Copenhagen Capacity

jnh@copcap.com
+45 33 26 87 63