Sara Røpke ny sekretariatschef for Greater Copenhagen

Sara Røpke er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøstyrelsen

Hun har indgående kendskab til offentlig forvaltning og samarbejde med eksterne interessenter og det politiske niveau samt bred erfaring med ledelse og med at repræsentere danske interesser i internationale forhandlinger.

Sara Røpke er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet samt bachelor i fransk og samfundsfag og kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøstyrelsen. Hun har tidligere været ansat i Region Hovedstaden, da hun i små to år var chefkonsulent på Frederiksberg Hospital. De sidste knap seks år har hun været kontorchef i Miljøministeriet. Sara Røpke ser frem til arbejdet i Greater Copenhagen:

"Greater Copenhagen-partnerskabet vidner om en region, der tænker langsigtet og ambitiøst, og som tør og vil spille hinanden stærkere til en sammenhængende metropol på tværs af landegrænser. Det kræver en fælles og fokuseret indsats, og jeg glæder mig utroligt meget til at skulle være med til at drive den proces og forløse det store potentiale i hele metropolregionen. Jeg ser ikke mindst frem til at få et tæt samarbejde med de mange gode kræfter i kommuner, regioner og organisationer, som arbejder for at fremme den her dagsorden," siger Sara Røpke.