Logo

Her finder du Greater Copenhagen-logoet og "Part of..."-logoet i billedformatet ".png", der kan anvedes til almindelig kontorbrug i dokumenter, på hjemmesider og i PowerPoint-shows. Herudover finder du pakkede ".zip"-filer med logoerne til brug i tryksager og andet grafisk arbejde (.eps, .png, .jpeg og .pdf).

Logoerne må på ingen måde ændres grafisk og må kun bruges som beskrevet i Designmanualen.

Greater Copenhagen-logo

Her finder du Greater Copenhagen-logoet i billedformatet ".png", der kan anvedes til almindelig kontorbrug i dokumenter, på hjemmesider og i PowerPoint-shows. Logoet har transparent baggrund og findes både i sort og hvid (højreklik og "gem som..." på linket for at gemme).

Greater Copenhagen-logoer til grafikere

I denne logopakke finder du de mest anvendte logoversioner til tryk og skærmbrug. Pakken indeholder Greater Copenhagen-logoet i formaterne ".EPS,.PNG,.JPEG og .PDF", der kan bruges i tryksager og andet grafisk arbejde.

"Part of Greater Copenhagen"-logo

Her finder du "Part of Greater Copenhagen"-logoet i billedformatet ".png", der kan anvedes til almindelig kontorbrug i dokumenter, på hjemmesider og i PowerPoint-shows. Logoet har transparent baggrund og findes både i sort og hvid (højreklik og "gem som..." på linket for at gemme).

Part of Greater Copenhagen-logoer til grafikere

I denne logopakke finder du de mest anvendte logoversioner til tryk og skærmbrug. Pakken indeholder Part of Greater Copenhagen-logoet i formaterne ".EPS,.PNG,.JPEG og .PDF", der kan bruges i tryksager og andet grafisk arbejde.