Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrev

Praktikant til Greater Copenhagen


Er du nysgerrig på, om en karriere indenfor public affairs eller internationalt samarbejde er noget for dig? Har du lyst til at arbejde med vækst, udvikling og innovation i en tværnational politisk organisation med 89 medlemmer fra Danmark og Sverige? Så har du nu muligheden for blive praktikant i Greater Copenhagen i efterårssemestre i 2022.
greater-copenhagen-pix

 

Lokation: København

Internship period: Efterårssemestret 2022

Type: Ulønnet praktikstilling

 

Du vil få mulighed for at få værdifuld indsigt i, hvordan en dansk-svensk politisk samarbejdsorganisation fungerer, og hvordan samarbejdet mellem fire regioner og 85 kommuner i Greater Copenhagen foregår. Det indebærer at blive en del af projekter, der bl.a. omhandler innovation, grøn omstilling og infrastruktur.

 

Du vil fra dag et blive en del af vores team. Du vil få lov til at arbejde med egne projekter og blive tilknyttet opgaver, der skal løses sammen med en masse erfarne mennesker med vidt forskellige baggrunde, som du forhåbentlig vil kunne lære en masse af. Du kommer til at arbejde i House of Greater Copenhagen i det centrale København sammen med organisationer som Wonderful Copenhagen, Copenhagen Capacity, Interreg m.fl.

 

Lyder det interessant? Så læs mere nedenfor:

 

Det kan du forvente:

 • At blive en værdsat kollega og en del af teamet fra dag et.
 • Egne opgaver og ansvar for mindre projekter.
 • At komme til at arbejde med analyser, research indenfor infrastruktur, mobilitet, grøn omstilling og innovation.
 • Research og sammenlignende analysearbejde indenfor lignende regioner og internationale udviklingsområder.
 • Screening af relevante finansieringsmuligheder og assistance med fondsansøgning.
 • Deltage i planlægning og afholdelse af møder, events og ud-af-huset aktiviteter i hele Greater Copenhagen geografien.
 • Gratis frokost og fredagsbar hver måned med de +100 mennesker, der arbejder House of Greater Copenhagen.

Du bringer:

Vi søger efter den rette attitude, så fortæl os, hvorfor du gerne vil arbejde sammen med os. Vi søger også efter en person der har/er:

 • En interesse for politiske, samfundsøkonomiske, eller innovationsrelaterede emne.
 • En bachelor inden for økonomi, politik, sociologi, PR, forvaltning, internationale relationer e.lign., men tøv ikke med at søge, hvis du har en anden baggrund.
 • Taler og skriver enten dansk eller svensk flydende.
 • Gode engelskkundskaber.
 • Gode skriftlige kompetencer.
 • Gode Microsoft Office egenskaber.
 • Dedikeret, ansvarsfuld, kreativ og pligtopfyldende.

Om Greater Copenhagen

Copenhagen er en samarbejdsorganisation for vækst og udvikling i Nordens største metropolregion med 4,4 mio. indbyggere i Sydsverige og Østdanmark. Via pilotprojekter og alliancer bygger vi fundamentet for fremtidens vækst og velfærd. Det er Greater Copenhagens ambition, at vores region skal være et globalt center for bæredygtig vækst og grøn innovation. Denne ambition vil vi indfri gennem samarbejde, som er nøglen til udvikling og innovation for Greater Copenhagens 85 kommuner og 4 regioner. Vi samarbejder med hinanden og skaber alliancer med vidensinstitutioner, virksomheder og myndigheder, regionalt og internationalt. Greater Copenhagen fokuserer indsatsen inden for fire temaområder med afgørende betydning for fremtidens vækst og velfærd: Infrastruktur, Arbejdsmarked, Grøn omstilling og Life Science.

 

Sådan søger du

Send os en motiveret ansøgning (én side) og dit CV og fortæl os, hvorfor du gerne vil arbejde for Greater Copenhagen. Send det i en samlet PDF på e-mail til job@greatercph.com. Deadline: 17. Juni 2022. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst Kate Plaskonis, rådgiver (+45 31 19 65 64)