One-Point Entry

One-Point Entry er Greater Copenhagens fælles platform for internationale erhvervsdelegationer.

 

Enheden skal matche den internationale interesse med Greater Copenhagens virksomheder, organisationer og destinationer på en professionel måde, der fremmer vækst og investeringer i metropolens kommuner.

Besøg One-Point Entry's hjemmeside her

Sådan arbejder enheden

Den fælles besøgsplatform er drevet af Copenhagen Capacity i tæt samarbejde med Københavns Kommune og en række andre kommuner, netværk og besøgsorganisationer i hele Øresundsregionen. Copenhagen Capacity screener og vurderer besøgshenvendelser, som kan være relevante for virksomheder og andre kommuner i Greater Copenhagen.

Hvordan kan kommuner bruge One-Point Entry?

Enheden arbejder på at skabe værdi ved at tiltrække og modtage internationale delegationer til Greater Copenhagen.

Greater Copenhagen-kommuner kan videresende besøgshenvendelser til One-Point Entry, som vil screene og rådgive om håndteringen af besøget. Delegationer vil i visse tilfælde blive sendt videre til andre relevante kommuner eller eksterne aktører. Besøgshenvendelser til bl.a. Københavns Kommune vil i videst muligt omfang blive spredt ud til andre kommuner.

Kommuner kan med fordel koordinere besøgshenvendelser med lokale erhvervsorganisationer med henblik på at identificere relevante virksomheder, som kunne have interesse i at bruge platformen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende One Point-Entry Service, er du velkommen til at kontakte:

Jakob Norman-Hansen


Jakob Norman-Hansen

Head of Secretariat - One-Point Entry Service

Tlf: +45 33 26 87 63

E-mail: jnh@copcap.com