Skabeloner

Greater Copenhagen omslag

Her finder du en skabelon til et Greater Copenhagen omslag, der kan justeres, så det passer til den enkelte kommune eller organisation. Filen er pakket som .zip fil og indeholder arbejdsfilen på omslaget (i .indd, InDesign format), billeder, skrifttyper og et eksempel lavet om Roskilde Kommune.

Greater Copenhagen - Europakort

Greater Copenhagen indtegnet på Europakort som både billedefil (png) og vektorfil (eps).

PowerPoint-skabelon

PowerPoint-skabelonen kan benyttes til PowerPoint-præsentationer, der vedrører Greater Copenhagen, f.eks. møder, konferencer og foredrag. Skabelonen findes i både 16:9 og 4:3 PowerPoint-format. 

Inspiration til program for erhvervstræf om Greater Copenhagen

Dette er inspiration til, hvordan programmet for et erhvervstræf for det lokale erhvervsliv med fokus på Greater Copenhagen kan sammensættes. Arrangementet kan være med til at informere om tankerne bag Greater Copenhagen-samarbejdet og de muligheder, vækstsamarbejdet åbner for de lokale virksomheder.

Greater Copenhagen-Wordskabeloner

Disse Word-skabeloner har Greater Copenhagen som hovedafsender og mulighed for af indsætte eget logo som medafsender. Skabelonerne kan benyttes til for eksempel mødeindkaldelser, referater og andet, der er relateret til Greater Copenhagen.

Part of Greater Copenhagen-Wordskabeloner

Disse Word-skabeloner giver mulighed for af indsætte eget logo som hovedafsender og har Greater Copenhagen som medafsender. Skabelonerne kan benyttes til for eksempel mødeindkaldelser, referater og andet, der er relateret til Greater Copenhagen.

Greater Copenhagen-visitkortbagside

Med denne visitkortbagside har du mulighed for at tilføje et Greater Copenhagen-logo til bagsiden af dit visitkort. Bagsiden findes i 85x55mm i printbar PDF-format eller som .indd-fil, der kan redigeres i InDesign.

Greater Copenhagen - Kort med Øresundsbroen

Greater Copenhagen markeret på kort med Øresundsbroen indtegnet som både billedefil (png) og vektorfil (pdf).